Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια συμπλοκή στην Κατερίνη: Δύο συλλήψεις, ένας σοβαρά τραυματίας και άλλος ένας αναζητείται

Τρεις άνδρες, μεταξύ αυτών πατέρας και γιος, κατηγορούνται για εμπλοκή σε αιματηρό επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε στην Κατερίνη, με θύμα έναν 39χρονο Ρουμάνο.

Την ώρα που το θύμα νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνέλαβαν για την υπόθεση δύο Έλληνες, έναν 62χρονο κι έναν 52χρονο, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον 39χρονο γιο του πρώτου συλληφθέντα που φέρεται να πρωτοστάτησε στο περιστατικό και αναζητείται.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, το συμβάν διαδραματίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 62χρονου, όπου φιλοξενείτο περιστασιακά ο αλλοδαπός.

Όταν ο 39χρονος κατηγορούμενος ως «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου μετέβη μαζί με τον 52χρονο στο παραπάνω διαμέρισμα για να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές με τον Ρουμάνο, τα αίματα άναψαν. Με τη συνδρομή του 52χρονου, ο 39χρονος φέρεται ότι χτύπησε με ξύλινο ρόπαλο τον αλλοδαπό και κρατώντας μαχαίρι αποπειράθηκε να τον τραυματίσει, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, έσπρωξε βίαια το θύμα του με συνέπεια αυτό να πέσει στο κλιμακοστάσιο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στη συνέχεια, οι τρεις Έλληνες, που κατηγορούνται ότι εγκατέλειψαν τον τραυματία, αφού αποχώρησαν από το σημείο επέστρεψαν ύστερα από ώρες ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Εξεταζόμενοι από αστυνομικούς υποστήριξαν ότι επρόκειτο περί ατυχήματος, αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν ήταν πειστικοί. Ένα 24ωρο αργότερα ακολούθησαν οι δύο συλλήψεις, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος αναζητείται.

Tags
Back to top button