Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε τρίχρονο αγοράκι (Σκληρό βίντεο)

Την συγκλονιστική στιγμή που ένα πιτ μπουλ επιτέθηκε σε ένα μικρό παιδί στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 20/4, κατέγραψε σε βίντεο περαστικός.

Ένα τρίχρονο αγοράκι έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στη γειτονιά «Κοιλάδα της Άνοιξης» (Spring Valley) στη Νέα Υόρκη όταν ένα πίτ μπουλ όρμηξε κατά πάνω του, το έριξε κάτω δαγκώνοντας το επανειλημμένα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το αγόρι, που φορούσε παντελόνι έντονου κίτρινου χρώματος, δέχθηκε την επίθεση του πιτ μπουλ σαν να το χτύπησε ταύρος. Κατόπιν το έσυρε στο έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα ενώ τα άλλα παιδιά τρομαγμένα έτρεξαν μακριά.

Ευτυχώς, περαστικοί έτρεξαν σχεδόν αμέσως για να βοηθήσουν το αγοράκι και για να ακινητοποιήσουν το σκυλί.

Το πιτ μπουλ έχει έχει επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ερευνούν εάν το σκυλί έχει ιστορικό βίας, σύμφωνα με την New York Daily News.

Η αριστερή πλευρά του προσώπου του μικρού αγοριού με εμφανή τα σημάδια από τα δαγκώματα.

Το μικρό παιδί, είναι ένα νεαρό αγόρι Εβραϊκής καταγωγής, σύμφωνα με το Ορθόδοξο Εβραϊκό Συμβούλιο Δημόσιων Υποθέσεων (OJPAC).

Το OJPAC ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού είχε αφήσει το σκυλί χωρίς κολάρο πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.
«Οι γείτονες λένε ότι έχουν καλέσει την αστυνομία πολλές φορές για αυτό, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα», δήλωσε το συμβούλιο στο Twitter.

Το τρίχρονο αγοράκι πάντως ευτυχώς αναρρώνει και έχει πάρει ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο

Tags
Back to top button