Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγόρασε ένα δαχτυλίδι στο παζάρι 15 ευρώ! Χρόνια μετά όμως….

Την δική της ιστορία η γυναίκα περιγράφει στην τηλεόραση.

Μια ιστορία που συγκίνησε πολλούς τηλεθεατές ενώ δεν ήταν λίγοι- αν κρίνει κανείς από τα σχόλια στα social- media- που ευχήθηκαν μια μέρα να έχουν την δική της τύχη.

Δεκαετία του 80. Και η γυναίκα σε ένα παζάρι του Λονδίνου αγόρασε ένα δαχτυλίδι με ένα διαμαντάκι. Βέβαια ποτέ δεν περίμενε πως το δαχτυλίδι για το οποίο είχε δώσει μόλις 15 ευρώ για να το αποκτήσει ήταν ένας αληθινός θησαυρός.

Η γυναίκα δεν αποχωρίστηκε ποτέ από το δάχτυλό της το δαχτυλίδι αυτό. Άλλωστε ήταν τόσο όμορφο και λαμπερό.

Με αυτό πήγαινε για ψώνια, έκανε τις δουλειές του σπιτιού…

37 χρόνια μετά ανακαλύπτει πως το δαχτυλίδι αυτό περιείχε ένα διαμάντι 26 καρατίων….

ΠΩΣ;

Το δαχτυλίδι έφτασε στον οίκο Sotheby’s αφού ένας κοσμηματοπώλης έπεισε την ιδιοκτήτρια πως είναι πιθανό η αξία του να είναι τεράστια.

Το δαχτυλίδι αγγίζει την τιμή των 350.000 ευρώ.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Της Κ.Φ

Tags
Back to top button