Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπηδάκη για επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου: Ο τραμπουκισμός δεν έχει θέση στη Βουλή

Επίθεση κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε με ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, με αφορμή όσα εκτυλίχθηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με την υπόθεση άρσης της βουλευτικής ασυλίας της.

Η κ. Αγαπηδάκη υποστήριξε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου «επιχείρησε ακόμη μία φορά να κάνει σόου» στην Επιτροπή, σημειώνοντας πως έφτασε στο σημείο να καλέσει την Άμεση Δράση προκειμένου, όπως ανέφερε, να συλληφθούν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, η αντίδραση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας συνδέεται με την πιθανότητα η Επιτροπή να εγκρίνει την άρση της ασυλίας της, μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αθήνα, Μαρία Συρεγγέλα.

Η κ. Αγαπηδάκη κάνει λόγο για επανειλημμένα περιστατικά τραμπουκισμού σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπονομεύει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και απομακρύνει τους πολίτες από τον κοινοβουλευτισμό.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας λειτουργεί με τρόπο που απομακρύνει τους πολίτες από τον κοινοβουλευτισμό. Ποιος έχει όρεξη να παρακολουθεί ατέρμονους τραμπουκισμούς; Τι σχέση έχει αυτό με τη θεσμική κοινοβουλευτική λειτουργία; Καμία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο τραμπουκισμός δεν αφορά μόνο τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες, επισημαίνοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ακόμη πιο επιβαρυντικός.

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξέφρασε τη στήριξή της στη Μαρία Συρεγγέλα, τονίζοντας ότι η βουλευτής της ΝΔ «ζητά το αυτονόητο: να αποφασίσει το Δικαστήριο αν η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου παραβιάζει τον νόμο», καταλήγοντας με τη φράση: «Με τη Μαρία».

Tags
Back to top button