Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Γεωργιάδης: «Πλαφόν στα αντισηπτικά- 3 ανά καρότσι- και κάρτα εισόδου στα σούπερ μάρκετ» (βίντεο)

Τη διαβεβαίωση πως υπάρχει απόλυτη επάρκεια προϊόντων στην αγορά έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε νωρίς το πρωί σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, καθώς είναι η πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων για τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού, μετά τον συνωστισμό του Σαββάτου και δήλωσε πως κάθε πελάτης θα μπορεί να αγοράζει μέχρι 3 αντισηπτικά.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, δίνονται στους πελάτες αριθμημένες κάρτες εισόδου, με δεδομένα πως σε καθέναν «αναλογούν» δέκα τετραγωνικά μέτρα, την οποία ο κάθε καταναλωτής θα παραδίδει βγαίνοντας. Κι έτσι ανά πάσα στιγμή θα είναι μέσα στο σούπερ μάρκετ ο προβλεπόμενος αριθμός ανθρώπων.

Ο υπουργός τόνισε πως όλα τα ράφια είναι εντελώς γεμάτα, ενώ για τα αντισηπτικά είπε πως η αγορά θα τροφοδοτηθεί εκ νέου την Πέμπτη και οι χειρουργικές μάσκες θα πάρουν λίγο περισσότερο καιρό,

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού» διαβεβαίωσε, καλώντας τους πολίτες να εστιάσουν σε δύο σημεία: πρώτον πως οι κανόνες πρέπει να τηρηθούν και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και δεύτερον πως η επάρκεια είναι απόλυτη και δεν υπάρχει λόγος πανικού για να στήνεται ο κόσμους στην ουρά.

Σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει για αισχροκέρδεια, ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ειδική διάταξη για την πάταξή της στην επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδώσει η κυβέρνηση. Η διάταξη θα προβλέπει, όπως είπε, πως εάν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η τιμή πώλησης ενός προϊόντος με βάση τις τιμές εισαγωγής, τα πρόστιμα θα είναι εξοντωτικά.

Tags
Back to top button