Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Γεωργιάδης: «Έρχεται συγκροτημένο σχέδιο από τα συναρμόδια υπουργεία για την στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης προανήγγειλε, συγκροτημένο σχέδιο από τα συναρμόδια υπουργεία για την στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης.

Όλα είναι στο τραπέζι, φτάνει να βγαίνει ο λογαριασμός, γιατί το κράτος μπορεί να μην είναι υποχρεωμένο να έχει πλεόνασμα, αλλά δεν πρέπει να έχει έλλειμμα, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα αιτήματα του κλάδου της εστίασης μείωση του ΦΠΑ στο φαγητό στο 6%, στα σερβιριζόμενα ποτά και αναψυκτικά στο 13%, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και στήριξη με κεφάλαιο κίνησης.

«Ολα τα μέτρα που είναι εφικτό δημοσιονομικά να ληφθούν, θα ληφθούν, δεν έχουμε δισταγμούς. Αυτά που είναι να κάνει το κράτος θα τα κάνει», «δεν πάμε χωρίς σχέδιο, πάμε με σχέδιο. Μιλάμε με την αγορά υιοθετούμε τα αιτήματά τους όσα είναι δυνατόν να υιοθετηθούν», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, πρόσθεσε ότι από θέση αρχής, τάσσεται υπέρ ενός ακατάσχετου λογαριασμού μέχρι ενός ποσού για τις επιχειρήσεις.

Tags
Back to top button