Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Γεωργιάδης: Ενδέχεται τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης να λειτουργήσουν αποκλειστικά ως covid-free

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, έκανε λόγο, για πιθανότητα απόφασης της επιτροπής των «ειδικών» να λειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ως covid-free, αποκλειστικά με εμβολιασμένους.

Όπως τόνισε ο υπουργός εάν υπάρξει σχετική απόφαση η κυβέρνηση πρόκειται να την εφαρμόσει.

Οι καλλιτέχνες, είπε ο κος Γεωργιάδης έχουν πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών και πρόσθεσε πως το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς από αυτούς, οι οποίοι μάλιστα είναι πρόθυμοι να μετέχουν σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης υπέρ του εμβολιασμού για κορωνοιό.

Μάλιστα, ο κος Γεωργιάδης προειδοποίησε για αυστηρές ποινές και λουκέτο σε επιχειρήσεις οι ιδιοκτήτες των οποίων προβούν σε, όπως είπε, πονηριές με τους μικτούς χώρους.

Κληθείς να σχολιάσει επιπρόσθετα την απόφαση του νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Βέρτης να διακόψει την λειτουργία του εξαιτίας της κατάστασης, ο υπουργός εξήγησε πως έχει μιλήσει τόσο με τον ίδιο όσο και με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης η οποία, όπως ανέφερε πρόκειται να ανοίξει την επόμενη εβδομάδα ως Covid Free μαγαζί.

Όσον αφορά την χρήση μάσκας, ο κος Γεωργιάδης υπενθύμισε πως η ακριβής απόφαση είναι ότι μπορούμε να μην την φοράμε όπου δεν υπάρχει συνωστισμός και τόνισε πως τίποτα δεν αποφασίζεται εάν δεν υπάρξει υπόδειξη των ειδικών.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας στις αντιδράσεις καταστηματάρχη της Μυκόνου διερωτήθηκε αν έχουν οι ίδιοι αναλογιστεί  τι θα συμβεί αν εξαιτίας μιας έξαρσης της πανδημίας, κλείσει ολικά το νησί.

Τόνισε επίσης η λήψη μέτρων είναι προφανείς προκειμένου να ελεγχθεί η πανδημία η οποία δεν έχει τελειώσει ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα να πειστεί η κοινωνία, με όμορφο τρόπο, προκειμένου να τηρεί τα μέτρα και να προσέχει.

Tags
Back to top button