Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Γεωργιάδης: «Αρχές Μαΐου θα επαναλειτουργήσουν χώροι εκδηλώσεων και catering»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης ανακοίνωσε στη Βουλή ειδικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ αποκλειστικά για την στήριξη της εστίασης.

Παράλληλα εκτίμησε ότι ειδικά οι χώροι εκδηλώσεων και catering θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν αρχές Μαΐου.

«Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την ΓΣΕΒΕΕ και σχεδιάζουμε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ εστιασμένο μόνο στην εστίαση για να στηρίξουμε τον κλάδο περαιτέρω ενόψει του ανοίγματος. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά πλησιάζουμε προς το άνοιγμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει για τα catering και τους χώρους εκδηλώσεων.

«Από αρχές Μαΐου θα είμαστε σε θέση – διακινδυνεύω να πω - να ανοίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις. Το λέω αυτό γιατί πρέπει και οι άνθρωποι να κάνουν τις προετοιμασίες τους και κλείσιμο των ραντεβού. Πάντα βέβαια με τις προβλέψεις του ΠΟΥ και των ειδικών θεωρώ ότι θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις τον Μάιο. Είμαστε στο τέλος μια δύσκολης διαδρομής».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε «Ζητώ συγγνώμη από όσες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ως υπουργός θα έπρεπε να σχεδιάζω πως θα κλείνω επιχειρήσεις και πως θα μπαίνει λιγότερος κόσμος στα μαγαζιά. Θα πρέπει όμως και οι επιχειρηματίες να καταλάβουν ότι δεν ήταν μια απόφαση που την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Επιλέξαμε όμως να χαθούν χρήματα για να μη χαθούν ζωές. Αυτή είναι η πραγματικότητα».



Tags
Back to top button