Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 26 οι νεκροί από τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ (βίντεο)

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα απόψε οι τοπικές αρχές, τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε σήμερα το δυτικό Αφγανιστάν.

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται πέντε γυναίκες και τέσσερα παιδιά, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μοχάμαντ Σαρβαρί, ο εκπρόσωπος Τύπου της επαρχίας Μπαντγκίς, κάνοντας επίσης λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Ένας πρώτος απολογισμός μιλούσε για 12 νεκρούς.

Ο σεισμός, μεγέθους 5,3 βαθμών σύμφωνα με το Αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (USGS), ενδέχεται να έχει επιπλέον θύματα, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.

Η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε την ώρα που το Αφγανιστάν βρίσκεται ήδη σε μια καταστροφική ανθρωπιστική κατάσταση, την οποία τροφοδοτεί η εκτεταμένη ξηρασία, η οποία έχει πλήξει ιδιαιτέρως απομακρυσμένες αγροτικές επαρχίες, όπως η Μπαντγκίς.

Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από την επιστροφή στην εξουσία των Ταλιμπάν, τον Αύγουστο, η οποία προκάλεσε τη διακοπή της διεθνούς βοήθειας που χρηματοδοτούσε σχεδόν το 80% του προϋπολογισμού της χώρας.

Tags
Back to top button