Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αφγανιστάν: Μετονομάζεται σε «Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν»

Σε «Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν» μετονομάζεται η χώρα, σύμφωνα με πρώτες δηλώσεις του εκπροσώπου των Ταλιμπάν Μοχάμεντ Ναΐμ, αμέσως μετά την κατάληψη του Προεδρικού Μεγάρου στην Καμπούλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sozcu, ο Ναΐμ δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Αφγανικό λαό και τους μουτζαχεντίν. Αρχίσαμε να καρπώνουμε όσα θυσιάσαμε για 20 χρόνια. Δόξα τω Θεώ, ο πόλεμος στη χώρα τελείωσε».

Ο Ναϊμ δήλωσε πως θα δημιουργηθεί ένα νέο αφγανικό καθεστώς και πως «οι Ταλιμπάν δεν επιθυμούν να ζουν σε απομόνωση», εκφράζοντας παράλληλα τον πόθο για : «ειρηνικές διεθνείς σχέσεις».

Χρειάστηκε λιγότερο από μία εβδομάδα για να ελέγξουν οι Ταλιμπάν το Αφγανιστάν, με την παράδοση του επίσημου στρατού της χώρας -τον οποίο εκπαίδευαν επί χρόνια οι ΗΠΑ με άρτιο εξοπλισμό και μέσα- να αποτελεί ερωτηματικό.

 

Tags
Back to top button