Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α. Πετρόπουλος: «Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της»

«Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας στη Βουλή για τις επικουρικές συντάξεις των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας.

Απαντώντας σε σχετική αναφορά-ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, υφυπουργός επισήμανε την υποχρέωση της Τράπεζας «να διασφαλίσει τη λειτουργία του ΛΕΠΕΤΕ, ενός φορέα που λειτουργεί από το 1949», προειδοποιώντας ότι «η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει κάτι διαφορετικό».

«Εκεί που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση, η Κυβέρνηση θα δώσει την επικύρωσή της με έναν τρόπο υπεύθυνο και θα στηρίξει την υποστήριξη της σωστής λύσης του προβλήματος», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατσώτης είπε ότι η έκκληση του υπουργού δεν φτάνει: «Πρέπει να πάρετε άλλα μέτρα. Να διασφαλιστούν οι συντάξεις των συνταξιούχων της Εθνικής, αλλά και οι εισφορές των ασφαλισμένων που πληρώνουν σήμερα» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button