Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

87η ΔΕΘ: Υπέρ των πληγέντων από τις πλημμύρες σε Θεσσαλία και Έβρο

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο, θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ (9-17/9), με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές. Αυτό επισημαίνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, σύμφωνα με την . 

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των συναυλιών της 87ης ΔΕΘ έχει ως εξής: αύριο 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και ακολουθούν μέχρι και τις 17/9 οι Θοδωρής Φέρρης και Josephine, αφιέρωμα στην Tina Turner, musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ, όπως σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Tags
Back to top button