Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

6 Μικρά γεύματα που σας χαρίζουν ενέργεια με λιγότερες από 100 θερμίδες

Energy snacks με λιγότερες από 100 θερμίδες

Το καλοκαίρι αναζητάς ελαφριές λύσεις για τα καθημερινά σου σνακ, που να σε γεμίζουν ενέργεια αλλά να μην σε φορτώνουν με θερμίδες. Δες παρακάτω τι μπορείς να τρως χωρίς τύψεις!

Κράκερς ολικής αλέσεως με αβοκάντο: Λιώσε λίγο αβοκάντο πάνω σε 2-3 κρακεράκια και θα πάρεις υγιεινά λιπαρά και κάλιο.

Αγγουράκι και πάστα ελιάς: Ένα πιατάκι με φετούλες αγγουριού και δίπλα λίγη πάστα ελιάς είναι ένα σνακ με υγιεινά λιπαρά και νερό.

Μαρούλι με τόφου: Ψήσε μισή κούπα τόφου και τυλιξέ το σε ένα φύλλο μαρουλιού. Ρίξε και λίγο λεμονάκι και έχεις ένα τέλειο σνακ με πρωτεϊνη.

Τόνος στο νερό: Πάρε μια μικρή κονσέρβα τόνου σε νερό και απόλαυσέ τον με λίγο αβοκάντο ή χούμους, για σούπερ ενέργεια.

Τοματίνια: Η μια κούπα σού δίνει 25-30 θερμίδες ενώ παίρνεις βιταμίνη C, φυτικές ίνες και φυσικά λυκοπένιο. Εάν είναι και ντόπια, μοσχομυρωδάτα, τόσο το καλύτερο. 

Εάν δεν θέλεις να φας αλλά χρειάζεσαι λίγη τόνωση η λύση είναι ο:

Καπουτσίνο φρέντο: Φτιαγμένος από άπαχο γάλα, και χωρίς ζάχαρη, θα σου δώσει την ενέργεια που έχεις ανάγκη, αλλά και ασβέστιο και πρωτεϊνη. 

Tags
Back to top button