Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24χρονη μασέζ στραγγαλίστηκε από πελάτη της

Σε αχυρώνα στη Λουιζιάνα βρέθηκε το κακοποιημένο πτώμα της 24χρονης Kayla Ann Denham. Για την άγρια δολοφονία της κατηγορείται ο 25χρονος πελάτης της Christopher Landry.

Η Kayla είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Christopher Landry στο καινούριο του σπίτι και αργότερα χάθηκαν τα ίχνη της. Οι φίλοι και η οικογένειά της ανησύχησαν που δεν επέστρεψε σπίτι και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Το αγόρι της Kayla, που του είχε δώσει τη διεύθυνση και την ώρα του επαγγελματικού της ραντεβού, κάλεσε τις αρχές όταν την πήρε και δεν απάντησε στην κλήση του. Πάντα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, του έδινε τις διευθύνσεις των πελατών της.

Μετά από έρευνες το αγόρι της εντόπισε το αυτοκίνητό της σταθμευμένο στο δάσος και γρήγορα κάλεσε τις αρχές. Λίγο αργότερα βρέθηκε και το πτώμα της σε κοντινό αχυρώνα.

Είχε στραγγαλιστεί και έφερε αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Ο Landry λέγεται ότι συνεργάζεται με την αστυνομία αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν.

Η ξαδέρφη της 24χρονης Michelle Guglielmo Gilliam είναι σοκαρισμένη από την απώλειά της. «H Kayla ήταν μια υπέροχη νέα κοπέλα που πάντα είχε ένα όμορφο χαμόγελο και αγάπη στην καρδιά της».

Tags
Back to top button