Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

12 νέους συμβούλους απέκτησε ο Κ.Μητσοτάκης αλλά ούτε ένας για θέματα άμυνας και ασφάλειας!

12 νέους συμβούλους απέκτησε ο Κ.Μητσοτάκης αλλά ούτε ένας για θέματα άμυνας και ασφάλειας!

Γιατί άραγε; Δεν θεωρούν την Άμυνα και την Ασφάλεια σημαντικά θέματα στη ΝΔ;

Τη συγκρότηση της δωδεκαμελούς ομάδας συμβούλων του, με επικεφαλής τον καθηγητή Γιώργο Γεραπετρίτη την ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

«Δώδεκα νέοι άνθρωποι, από τον δημόσιο τομέα, την εκπαίδευση, το πανεπιστήμιο, την αγορά, την πραγματική οικονομία, είναι μαζί μας στην προσπάθεια να σχεδιάσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Συνδυάζουν σπουδές, επαγγελματική πείρα, κέφι και διάθεση για συμμετοχή στα κοινά. Συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των θέσεων των τομέων» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Κάποιοι, τους ονομάζουν τεχνοκράτες. Προσωπικά θα τους έλεγα ανθρώπους, που με την πείρα τους και -κυρίως- τη δουλειά τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προτείνουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας μας. Έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα. Θέλω ιδιαίτερα να τους ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μου να βοηθήσουν ώστε να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».
 
Ανά τομέα, οι σύμβουλοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι εξής:
  - Γεραπετρίτης Γιώργος, επικεφαλής Συντονιστικού Οργάνου των συμβούλων του προέδρου
- Σδούκου Αλεξάνδρα, σύμβουλος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
- Χάλαρης Χρήστος, σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Μιχαηλίδου Δόμνα, σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων
- Ζαββός Γιώργος, σύμβουλος Ευρωπαϊκών Θεμάτων
- Μπότσιου Κωνσταντίνα, σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής
- Αραβώσης Κωνσταντίνος, σύμβουλος Περιβάλλοντος
- Αναστασάτος Τάσος, σύμβουλος Ανάπτυξης
- Πελαγίδης Θοδωρής, σύμβουλος Μακροοικονομίας
- Χριστόπουλος Λεωνίδας, σύμβουλος Κράτους και Δημόσιας Διοίκησης
- Πιτσίκα Ρεβέκκα, σύμβουλος Αξιολόγησης Στελεχιακού Δυναμικού
- Πέτσας Στέλιος, σύμβουλος Δημοσιονομικής Πολιτικής
- Λοϊζου Βίκυ, σύμβουλος Υγείας-Πρόνοιας
 

Tags
Back to top button