Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζελένσκι: Ο Ουκρανικός στρατός είναι έτοιμος να απωθήσει τον οποιονδήποτε

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky , σχολιάζοντας την επιδείνωση της κατάστασης στο Donbas, διαβεβαίωσε τους πολίτες του ότι Ουκρανικός στρατός είναι έτοιμος να απωθήσει τον οποιονδήποτε. Το είπε  μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας την Παρασκευή, όπως αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του προέδρου .

Ρώσοι σε Ουκρανία-Τουρκία-ΗΠΑ: ''Θα καταρρίψουμε Bayraktar στο Ντονμπάς''

"Η διατήρηση μιας πλήρους κατάπαυσης του πυρός είναι εγγύηση για τη συνέχιση δύσκολων αλλά πολύ αναγκαίων διαπραγματεύσεων στις μορφές του Μινσκ και της Νορμανδίας. Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ο στρατός μας είναι σε θέση να αποκρούσει οποιονδήποτε. Και αυτό ενισχύει τη θέση μας να επιλύσουμε την κατάσταση μέσω του διπλωματική πορεία που επέλεξε η Ουκρανία για την επανένταξη των προσωρινά κατεχόμενων εδαφών και την επιστροφή του λαού μας ", τόνισε ο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία έχει την πλήρη και ακλόνητη υποστήριξη διεθνών εταίρων, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Και απόδειξη αυτής της βοήθειας είναι η συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden στις 2 Απριλίου. 

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι όταν συζήτησε την κατάσταση στο Ντονμπάς με τον ηγέτη των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν τον διαβεβαίωσε ότι η Ουκρανία δεν θα μείνει ποτέ μόνη της έναντι της ρωσικής επιθετικότητας.

Ρώσοι στρατιωτικοί προς Κίεβο: ''Μην τολμήσετε εισβολή στο Ντονμπάς''

Επίσης κατά τη διάρκεια του διαλόγου μεταξύ των αρχηγών των δύο κρατών, συζήτησαν τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην πλατφόρμα της Κριμαίας και την επερχόμενη επίσκεψη του Προέδρου Μπάιντεν στην Ουκρανία.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βόλοτυρ Ζελένσκι πραγματοποίησαν  την πρώτη τηλεφωνική ομιλία . Συζήτησαν την κατάσταση στο Ντονμπάς, την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ουκρανία και την πανδημία Covid-19.

 

Tags
Back to top button