Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζελένσκι: Καταστροφικές οι απώλειες στα ρωσικά στρατεύματα- Έχασαν περισσότερα στην Ουκρανία απ’ ό,τι σε δυο πολέμους στην Τσετσενία

Ακόμη ένα διάγγελμα, τα ξημερώματα της Τρίτης, έκανε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λέγοντας πως η Ουκρανία έχει καταστρέψει 80 αεροσκάφη και εκατοντάδες τανκς του στρατού της Ρωσίας.

Στο νέο του διάγγελμα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε ότι οι συμπατριώτες του έχουν αναγκάσει τους Ρώσους σε μεγάλες απώλειες, από την αρχή του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Ερείπια οι μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας! Κίεβο, Μαριούπολη, Χάρκοβο βομβαρδίζονται ανηλεώς (Βίντεο)

Στο νέο του διάγγελμα – μέσω Facebook – ο Ζελένσκι ανέφερε: «Οι γενναίοι υπερασπιστές μας συνεχίζουν να προκαλούν καταστροφικές απώλειες στα ρωσικά στρατεύματα. Σύντομα ο αριθμός των κατεδαφισμένων ελικοπτέρων της Ρωσίας θα φτάσει τις εκατοντάδες μονάδες. Έχουν ήδη χάσει 80 πολεμικά αεροσκάφη. Εκατοντάδες τανκς και χιλιάδες άλλες μονάδες εξοπλισμού. Σε 19 ημέρες, ο ρωσικός στρατός έχασε περισσότερα στην Ουκρανία παρά σε δύο αιματηρούς και πολύχρονους πολέμους στην Τσετσενία».

Σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε, τα ξημερώματα, ότι οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησής του με αυτή της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρόσθεσε ότι συνομίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Ναφτάλι Μπένετ στο πλαίσιο της προσπάθειας να τερματιστεί ο πόλεμος με τη Ρωσία και να υπάρξει «δίκαιη ειρήνη».

«Η αντιπροσωπεία μας εργάζεται γι’ αυτό στις διαπραγματεύσεις με τη ρωσική πλευρά», συνέχισε ο Ζελένσκι. Τα πράγματα πήγαν «αρκετά καλά, μου είπαν. Αλλά θα δούμε», συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας πως οι συνομιλίες «θα συνεχιστούν» σήμερα, Τρίτη.

 

Tags
Back to top button