Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 13 ετών έφτασε τον Σεπτέμβριο η τιμή της ζάχαρης παγκοσμίως. Η τιμή της ζάχαρης παγκοσμίως έφτασε τον Σεπτέμβριο στο υψηλότερο επίπεδό της εδώ και 13 χρόνια εξαιτίας των ανησυχιών για τις επιπτώσεις του φαινομένου Ελ Νίνιο στις σοδειές στην Ταϊλάνδη και την Ινδία, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO).
Θέλετε επειγόντως γλυκό; Επτά τροφές χωρίς ζάχαρη, που σταματούν τις λιγούρες
Αυτό το μετεωρολογικό φαινόμενο συνδέεται με αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας και συνοδεύεται από ξηρασία σε κάποιες περιοχές του κόσμου και με ισχυρές βροχοπτώσεις σε άλλες.