Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Υπουργός Υγείας Ισραήλ: «Ή εμβολιάζεστε ή δεν θα εργάζεστε»!

Ένα εκβιαστικό δίλημμα από τις ισραηλινές αρχές, οι οποίες θέλουν να πιέσουν όσο δυνατόν περισσότερο τους πολίτες για να εμβολιαστούν. 

Όπως σας αναφέραμε σε ένα μεγάλο ποσοστό των Ισραηλινών είναι αρνητικό στο να εμβολιαστεί, έτσι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για να πιέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. 

Ανάμεσα από τα μέτρα που εξέταζε τότε είναι να τους απαγορεύσουν την είσοδο σε γυμναστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις κτλ, χαρακτηριστικό tweet είχε αναρτήσει και υπουργός Υγείας της χώρας, Γιούλι Έντελσταϊν. 

Μάλιστα ο ίδιος ξαναχτύπησε χθες, Πέμπτη, λέγοντας πως «σύντομα θα υπάρξουν θέσεις εργασίας όπου, για να εργαστείς θα πρέπει είτε να εμβολιαστείς είτε να υποβάλλεσαι σε δοκιμή Covid-19 κάθε 48 ώρες».

Σύμφωνα με το o υπουργός Υγείας δεν κατονόμασε τις θέσεις εργασίας από τις οποίες θα αποκλείονται όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο, αλλά ζήτησε από όλους να εμβολιαστούν, ώστε να επιστρέψει η ζωή στο «κανονικό». 

Όπως αναφέρει και η ήδη στο Ισραήλ δήμαρχοι και ξενοδόχοι προσπαθούν να ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να προσλαμβάνουν μόνο εμβολιασμένους υπαλλήλους. Η Dr. Μάγια Πελέντ Ραζ, από το Πανεπιστήμιο της Χάιφα, υποστήριξε πως «οι εργοδότες δεν μπορούν να πιέσουν τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά μπορούν να προσλαμβάνουν μόνο όσους έχουν κάνει το εμβόλιο». 

Να υπενθυμίσουμε πως και με απόλυση όσους υπαλλήλους δεν εμβολιαστούν.  

 

 

Tags
Back to top button