Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Υποχωρεί η στερλίνα μετά την είσοδο του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική

Η στερλίνα έχει πέσει απότομα σε αξία σε σύγκριση με το δολάριο και το ευρώ μετά την είδηση πως ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η είδηση πως η υγεία του επιδεινώθηκε και μπήκε στην εντατική για μηχανική υποστήριξη «γκρέμισε» την αξία του βρετανικού νομίσματος μέσα σε λίγα λεπτά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας 6/4 υποχωρούσε 0,3% έναντι του δολαρίου. Έχει φτάσει στο ισοδύναμο των 1,2229 δολαρίων. Εναντι του ευρώ, υποχώρησε 0,1% και βρίσκεται στα 1,1326 ευρώ.

 

 

 

 

Tags
Back to top button