Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Υπέρ της ειρηνικής διευθέτησης της πολιτικής κρίσης στη Βενεζουέλα τάχθηκαν οι ΗΠΑ

Ο σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε χθες Παρασκευή με τον πρόεδρο της ελεγχόμενης από την αντιπολίτευση Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας και συμφώνησαν ότι η πολιτική κρίση που συγκλονίζει την χώρα πρέπει να διευθετηθεί σύντομα και με ειρηνικό τρόπο, έγινε σήμερα γνωστό από τον Λευκό Οίκο.

Ο σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Χ.Ρ Μακμάστερ και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας Χούλιο Μπόρχες συζήτησαν «την ανάγκη η κυβέρνηση να ακολουθεί πιστά το Σύνταγμα της Βενεζουέλας, να αποφυλακίσει τους πολιτικούς κρατούμενους, να σέβεται την Εθνοσυνέλευση και να διεξάγει ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Tags
Back to top button