Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΥΠΕΞ Ιράν: Καταλάβαμε πλοίο των ΗΑΕ επειδή παραβίασε χωρικά ύδατα

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκφράζουν τη λύπη τους για το συμβάν και ότι είναι έτοιμο να αντισταθμίσει τη ζημία.

Η Τεχεράνη δήλωσε ότι είχε καταλάβει πλοίο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και συνέλαβε το πλήρωμά του για φερόμενη παραβίαση των ιρανικών χωρικών υδάτων τη Δευτέρα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλέστηκε επίσης το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν τονίζοντας ότι τα ΗΑΕ εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν και είναι έτοιμα να αντισταθμίσουν τη ζημία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ακτοφυλακή των ΗΑΕ πυροβόλησε ιρανικά σκάφη σκοτώνοντας δύο Ιρανούς ψαράδες τη Δευτέρα.

«Τη Δευτέρα, ένα πλοίο των Εμιράτων κατασχέθηκε από τους συνοριοφύλακες του Ιράν και το πλήρωμά του συνελήφθη λόγω παράνομης κυκλοφορίας στα ύδατα της χώρας μας. Την ίδια ημέρα, οι φρουροί των ΗΑΕ σκότωσαν δύο Ιρανούς ψαράδες και κατέλαβαν ένα σκάφος...

Τα ΗΑΕ εξέφρασαν τη λύπη τους για το περιστατικό και σε επιστολή τους την Τετάρτη ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμα να πληρώσουν αποζημείωση» επισήμανε η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν.
Νωρίτερα την Πέμπτη, το υπουργείο ανέφερε ότι έχει καλέσει διπλωματικό απεσταλμένο των ΗΑΕ σε σχέση με τη δολοφονία Ιρανών ψαράδων.

Tags
Back to top button