Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χτυπήθηκαν ενεργειακές υποδομές του Ιράν!

Τα ξημερώματα της Τρίτης (24.03.2026), σημειώθηκαν επιθέσεις σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές του Ιράν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκαν ένα κτίριο διοίκησης φυσικού αερίου και μία δομή μείωσης πίεσης στην κεντρική επαρχία του Ισφαχάν.

Επιχείρηση " Χιροσίμα": Δοκιμή του πυρηνικού πυραύλου Κρουζ AGM-181 από B-52H για επίθεση στο Ιράν;

Επιπλέον, πυραυλικό βλήμα έπληξε περιοχή κοντά σε αγωγό που τροφοδοτεί εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην πόλη Χοραμσάρ, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Κουβέιτ. Όπως μετέδωσε το ημι-επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από το πλήγμα. Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο ποιος εξαπέλυσε τις επιθέσεις στις υποδομές του Ιράν, με τις υποψίες να στρέφονται προς το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, ή άλλες δυνάμεις.

Αντίποινα από τους Φρουρούς της Επανάστασης

Σε επίσημη δήλωσή του, εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης έκανε λόγο για «αμερικανο-ισραηλινή επιθετική ενέργεια», η οποία στόχευσε τις ενεργειακές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν και το Χοραμσάρ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η επίθεση έπληξε τους αγωγούς παροχής φυσικού αερίου του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Χοραμσάρ, προκαλώντας πλήρη διακοπή ρεύματος στην πόλη.

Ο μυστικός φάκελος αποκαλύπτεται! Ο Τραμπ δεν αυτοσχεδιάζει, αλλά εκτελεί ένα παλιό σχέδιο ολέθρου

Ως απάντηση, η ηγεσία της Επαναστατικής Φρουράς ανακοίνωσε την απόφασή της να προβεί σε εκτεταμένα αντίποινα εναντίον όλων των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ και στον Περσικό Κόλπο.

Κάνοντας πράξη τις προειδοποιήσεις τους, οι Φρουροί της Επανάστασης εξαπέλυσαν άμεσα πυραυλικές επιθέσεις στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν, σημαίνοντας συναγερμό στις δύο χώρες. Είχε προηγηθεί, λίγο νωρίτερα, εκτόξευση ιρανικών πυραύλων εναντίον του Ισραήλ, με τις ισραηλινές αντιαεροπορικές δυνάμεις να επιχειρούν την αναχαίτιση των επιθέσεων.

Tags
Back to top button