Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Χρήστος Σταϊκούρας: Έδωσε συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή της στη SuperLeague

O Χρήστος Σταϊκούρας, βρέθηκε στο ”Αθανάσιος Διάκος”, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Λαμίας με τη Βέροια. Μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε και εκείνος την παραμονή της Λαμίας στα σαλόνια της SuperLeague,αφού αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο ”τσάρος” της ελληνικής οικονομίας, μάλιστα προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγχαίροντας την ομάδα του Φέστα για την παραμονή της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στη Βέροια για την προσπάθεια της.

Tags
Back to top button