Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χοροπηδάει από τη χαρά της η Μέρκελ – Συγχαρητήρια του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα για τη συμφωνία με Σκόπια

Τις κυβερνήσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ συγχαίρει ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ, για τη συμφωνία στο ονοματολογικό, χαρακτηρίζοντας τήν επιτυχία. «Συγχαίρουμε τις δύο κυβερνήσεις θερμά για την επιτυχία αυτή.

Να ξεπεραστεί μια διαμάχη δεκαετιών απαιτεί σκληρή διπλωματική δουλειά και αίσθημα ευθύνης πολιτικού ανδρός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πλέτνερ σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, υπογραμμίζοντας πως τα Σκόπια και η Αθήνα έγραψαν πραγματικά ιστορία.

«Τώρα ευελπιστούμε πως οι πολιτικές δυνάμεις και στις δύο χώρες θα φερθούν υπεύθυνα και θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια να εφαρμοστεί η συμφωνία αυτή. Γνωρίζω πως πολύς κόσμος εδώ, στην Ελλάδα, θα αποδεχθεί μόνο με βαριά καρδιά κάθε είδους συμβιβασμό», διαμηνύει ο Γερμανός πρέσβης.

Επίσης, ο κ. Πλέτνερ εκφράζει την πεποίθηση πως από τη συμφωνία θα κερδίσουν και οι δύο χώρες και επισημαίνει πως «η Ελλάδα ενισχύει τον θετικό της ρόλο ως παράγοντας σταθερότητας σε μια ανήσυχη περιοχή». Συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο, τονίζει πως η έντονη ελληνική διπλωματική δραστηριότητα για την ομαλοποίηση και την ανάπτυξη των σχέσεών της Ελλάδας με τους βόρειους γείτονές της αξίζει μεγάλο σεβασμό και συμπληρώνει ότι με τον τρόπο αυτό, η Αθήνα συμβάλλει σημαντικά στη σταθεροποίηση σε μια ανήσυχη περιοχή.

Tags
Back to top button