Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για κάποιες ώρες η Αθήνα την Πέμπτη

Νέα ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσουν αύριο οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας των εργαζόμενων στα λεωφορεία αλλά και τα τρόλεϊ.

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη για τουλάχιστον πέντε ώρες (12:00-17:00), λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του ΟΑΣΑ.

Τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται λίγο μετά τις 11:00 και θα εμφανιστούν ξανά στους δρόμους γύρω στις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από τις 12 έως τις 4. «Αγωνιζόμαστε για προσλήψεις προσωπικού, υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων» τονίζουν, μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ, «όχι στο κλείσιμο αμαξοστασίων, όχι στην απαξίωση της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, όχι στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

Tags
Back to top button