Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Χαρακόπουλος: Χάρη στην Ορθοδοξία η Σερβία διατήρησε την ταυτότητά της!

Συγχαρητήρια επιστολή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου προς τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο.

Διαβάστε την επιστολή:

«Ο Σερβικός λαός διατήρησε ακμαία την ταυτότητά του και διαφύλαξε την πολύτιμη πνευματική κληρονομιά του, παρά τις αντιξοότητες και τις επιβουλές που δέχθηκε μέσα στους αιώνες και έως πρόσφατα ακόμα, δια μέσω της Ορθόδοξης παράδοσής του». Τα παραπάνω τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο .

Η επιστολή που συνυπογράφεται από τον πρόεδρο της Γ.Σ. της ΔΣΟ κ. Σεργκέι Γκαβρίλοφ, έχει ως εξής:

Νέος Πατριάρχης Σερβίας ο Ζάγκρεμπ Πορφύριος- Με ευτράπελα και άρωμα...κορονοϊού η όλη διαδικασία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Η εκλογή Σας ως ποιμενάρχη του Πατριαρχείου Σερβίας αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα της συνέχισης του έργου του Μακαριστού Ποιμενάρχη Ειρηναίου που αναπαύεται εις χώρα ζώντων.

Το Πατριαρχείο Σερβίας με το πνευματικό έργο που αυτό επιτελεί είναι μία ζωντανή παρουσία της Ορθοδοξίας στον σύγχρονο κόσμο. Με τη δική Σας ποιμαντική παρουσία, είμαστε βέβαιοι πως το έργο αυτό θα συνεχισθεί και θα διευρυνθεί.

Ο σερβικός λαός διατήρησε ακμαία την ταυτότητά του και διαφύλαξε την πολύτιμη πνευματική κληρονομιά του, παρά τις αντιξοότητες και τις επιβουλές που δέχθηκε μέσα στους αιώνες και έως πρόσφατα ακόμα, δια μέσω της Ορθόδοξης παράδοσής του.

Σε μια εποχή που είμαστε αντιμέτωποι με ποικίλες προκλήσεις, που απειλούν βασικές αρχές και αξίες του πολιτισμού μας, χρειαζόμαστε ταγούς με υψηλά πνευματικά και ηθικά χαρίσματα, που θα εμφυσήσουν την εμπιστοσύνη στους λαούς μας και θα δείχνουν με τον βίο τους την ορθή οδό.

Ευχόμαστε, επίσης, στις ημέρες της πατριαρχίας Σας να εδραιωθεί η ειρήνη και η δικαιοσύνη στην περιοχή, που έχει διασαλευθεί με αυθαίρετες εξωτερικές επεμβάσεις.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας με χαρά είναι έτοιμη να συμβάλλει δημιουργικά εις παν έργον αγαθόν, για την υλοποίηση του οποίου η Μακαριότητα Σας, κρίνει πως έχει ανάγκη την συμβολή μας».

Tags
Back to top button