Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χάος στη Βουλή της Αργεντινής: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν βουλευτές αποφάσισαν να συζητήσουν σχετικά με μια εν εξελίξει έρευνα για το σκάνδαλο που συνδέεται με τον Χαβιέ Μιλέι και το κρυπτονόμισμα $LIBRA.

Ο Αργεντινός πρόεδρος είχε προβάλει το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα σε μια ανάρτησή του στο Χ στις 14 Φεβρουαρίου. Η αξία του εκτοξεύτηκε, ωστόσο γρήγορα κατέρρευσε, αφήνοντας τους επενδυτές με απώλειες περίπου 250 εκατ. δολαρίων.

Δύο βουλευτές από αντίπαλα κόμματα, ο Όσκαρ Ζάγκο από το «Movimiento de Integracion y Desarrollo» και ο Λισάντρο Αλμιρόν από το «LLA», άρχισαν να σπρώχνονται και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον.

Ο διαπληκτισμός μεταξύ των βουλευτών διακόπηκε από συναδέλφους τους και ο Martin Menem, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα τη συνεδρίαση.

 

Tags
Back to top button