Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Συνελήφθη άντρας που θεωρείται ύποπτος για το μαχαίρωμα ηλικιωμένου στο στήθος

Ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται ύποπτος έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για το μαχαίρωμα του ηλικιωμένου στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο στις 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο ύποπτος προσήχθη μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη γειτονιά που διαμένει, κοντά στο σπίτι του 79χρονου στη λεωφόρο Καζαντζάκη, ενώ οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συγγενικό του πρόσωπο.

Είναι προφανές ότι ο μόνος που γνωρίζει ποιος τον μαχαίρωσε είναι ο ίδιος ο ηλικιωμένος, ωστόσο, είναι άγνωστο -επί του παρόντος- αν αυτός μίλησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον φερόμενο δράστη.

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 80χρονος στα Χανιά


Υπενθυμίζεται, ότι ο ηλικιωμένος λόγω της σοβαρότητας του τραύματος στον θώρακα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, με την κατάσταση του να θεωρείται σοβαρή.

Tags
Back to top button