Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χαμός στις παραλίες της Βρετανίας: Ο καύσωνας νίκησε τον φόβο του κορονοϊού

Χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο για τον κοροναϊό, οι Βρετανοί «πλημμύρισαν» τις παραλίες καθώς πρωτοφανής καύσωνας σημειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σημερινή Παρασκευή αναμένεται να είναι η θερμότερη μέρα του έτους στη Βρετανία, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει πάνω από τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καύσωνας έφερε από πολύ νωρίς το πρωί χιλιάδες Βρετανούς στις παραλίες, με τις τοπικές αρχές σε πολλά δημοφιλή παραλιακά θέρετρα, όπως το Μπράιτον και το Μπόρνμουθ, να καλούν τον κόσμο να μείνει μακριά, καθώς επικρατεί συνωστισμός και φόβοι για μετάδοση του κοροναϊού.

Καύσωνας στη Βρετανία

Οι αρχές έχουν εκδώσει πορτοκαλί συναγερμό, προειδοποιώντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να έχουν «σοβαρές επιπτώσεις» στην υγεία, ιδίως για τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς πολίτες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το νέο κύμα καύσωνα θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο, πριν εκδηλωθούν καταιγίδες τη Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Tags
Back to top button