Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χαμός σε πτήση της Air Asia - Άνδρας επιτέθηκε σε γυναίκες επειδή... μιλούσαν δυνατά!

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε πτήση της Air Asia όταν τρεις γυναίκες μιλούσαν δυνατά.

Ένας πατέρας, που καθόταν πίσω από τρεις νεαρές γυναίκες, εξαγριώθηκε όταν διαπίστωσε ότι συνέχιζαν να μιλούν δυνατά. Τους ζήτησε να κάνουν ησυχία, όμως εκείνες αρνήθηκαν.

Τα πράγματα κλιμακώθηκαν όταν ο άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποκάλεσε τις γυναίκες «ηλίθιες» και τους είπε να «κάνουν ησυχία». Σε βίντεο φαίνεται μια γυναίκα με πράσινη στολή και καπέλο να σκύβει πάνω από το κάθισμα και να χτυπάει με γροθιές τον άνδρα, ο οποίος καλυπτόταν κάτω από το τραπεζάκι φαγητού.

Στο βίντεο διακρίνεται προσωπικό καμπίνας να προσπαθεί να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, ενώ εμφαίνεται να αναβοσβήνουν τα φωτιστικά έκτακτης ανάγκης.

Μια γυναίκα επιβάτης, που ανέβασε το βίντεο, είπε ότι η συμπλοκή ξέσπασε περίπου στα μισά της πτήσης.

 

«Καθόμασταν πίσω από τις γυναίκες και ακούσαμε τη φασαρία. Μιλούσαν πολύ δυνατά ενώ τα φώτα ήταν σβηστά, και ο άνδρας μπροστά τους τους ζήτησε να ησυχάσουν επειδή ήθελε να κοιμηθεί».

«Η μητέρα μιας από τις γυναίκες μπήκε στη μέση. Οι φίλες της τότε επιτέθηκαν στον άνδρα. Ήταν δύο γυναίκες που χτυπούσαν τον επιβάτη.»

«Δεν θυμάμαι αν ο άνδρας κάλεσε τη ναυτιλία για να τους κάνει ησυχία. Αλλά το πλήρωμα δεν έπρεπε να επέτρεπε την κλιμάκωση. Όταν όμως συνέβη, έδρασαν και απέσπασαν την προσοχή τους.»

Τα αρχεία πτήσης δείχνουν ότι το Airbus A320 απογειώθηκε από τη Διεθνή Αερολιμένα Κουάλα Λουμπούρ στις 18:11 και προσγειώθηκε στις 22:13 τοπική ώρα στο αεροδρόμιο Chengdu Tianfu.

Μόλις προσγειώθηκαν, αστυνομικοί περίμεναν στο αεροδρόμιο για να εξετάσουν τους εμπλεκόμενους, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί η Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας της Σιτσουάν. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν συλλήψεις.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά νέο επεισόδιο σε πτήση της Hong Kong Express (UO597), όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα απευθυνόμενη σε ζευγάρι επιβατών ξέσπασε κατά των γονέων, υποστηρίζοντας ότι το παιδί τους στο παιδικό κάθισμα προκαλούσε θόρυβο.

Ο πατέρας του παιδιού απαντά, ενώ κάποιος άλλος επιβάτης προσπαθεί να διαλύσει την ένταση. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το πλήρωμα επικοινώνησε με το Αεροδρόμιο Φου Κουόκ για υποστήριξη. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οκτώ αστυνομικοί και τρεις ανώτεροι επιθεωρητές περίμεναν να ερευνήσουν την υπόθεση.

Tags
Back to top button