Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χαμάς: Το σχέδιο του Ισραήλ για την «επόμενη ημέρα» στη Γάζα «δεν θα πετύχει ποτέ»

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς δήλωσε απόψε ότι το σχέδιο που παρουσίασε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου για την «επόμενη ημέρα» στη Λωρίδα της Γάζας «δεν θα επιτύχει ποτέ», σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βηρυτό.

«Όσον αφορά το μετά (τον πόλεμο) στη Λωρίδα της Γάζας ο Νετανιάχου παρουσιάζει ιδέες που ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα επιτύχουν ποτέ», είπε ο Ουσάμα Χαμντάν.

Το έγγραφο που υπέβαλε το βράδυ της Πέμπτης ο Νετανιάχου στο συμβούλιο ασφαλείας της κυβέρνησής του επαναλαμβάνει τους στόχους του ισραηλινού στρατού στη Γάζα: διάλυση της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ και απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται ακόμη στον παλαιστινιακό θύλακα.

Eurovision: Ερευνάται το τραγούδι του Ισραήλ για τις αναφορές στην επίθεση της Χαμάς - Πιθανός ακόμα και ο αποκλεισμός

Ο ισραηλινός στρατός «θα ασκεί τον έλεγχο ασφαλείας σε όλη τη ζώνη στα δυτικά του Ιορδάνη, συμπεριλαμβανομένης και της Λωρίδας της Γάζας» ώστε «να εμποδιστεί η ενίσχυση των τρομοκρατικών στοιχείων» και να εξαλειφθούν «οι απειλές σε βάρος του Ισραήλ» αναφέρεται σε αυτό το κείμενο που περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου σήμερα.

Το Ισραήλ θα διατηρήσει επίσης «την ελευθερία κινήσεων σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς χρονικό περιορισμό». «Το σχέδιο αυτό δεν θα γίνει πραγματικότητα (…) επειδή η πραγματικότητα της Γάζας και η πραγματικότητα των Παλαιστινίων δεν μπορεί να καθοριστεί παρά μόνο από τους ίδιους τους Παλαιστίνιους», είπε ο Χαμντάν.

Ο Νετανιάχου «αρνείται να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος (…) Αυτό θέτει το ερώτημα αν ο ίδιος και οι άλλοι σαν αυτόν έχουν τα προσόντα να διεξάγουν πολιτικές συζητήσεις με τους Παλαιστίνιους», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button