Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: O 39χρονοςέσφαξε της 63χρονη και την λήστεψε σε 20 λεπτά

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινωνία της Χαλκίδας από την αποκάλυψη ότι πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας βρισκόταν τελικά ένας παιδικός φίλος της κόρης του θύματος.

Σύμφωνα με την κυνική ομολογία του δράστη ενώπιον των αστυνομικών, ο 37χρονος είχε εθισμό στον τζόγο και όταν πληροφορήθηκε ότι μέσα στο σπίτι της γυναίκας υπήρχαν χρήματα αποφάσισε να την ληστέψει. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» ανέφερε μεταξύ άλλων στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, μετά την αποτρόπαια πράξη του ο άνδρας πήγε σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών και έπαιξε τα χρήματα που είχε αρπάξει από το σπίτι της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, στη διαδρομή προς το μαγαζί αυτό φέρεται να ξεφορτώθηκε και το μαχαίρι με το οποίο την κατέσφαξε πετώντας το σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Τον αναγνώρισε και την έσφαξε

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη το έγκλημα, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης έφθασε στο σπίτι του θύματος με το αυτοκίνητό του (έχει καταγραφεί η κίνησή του από κάμερα) και παρέμεινε σε αυτό περίπου 20 λεπτά.

Χαλκίδα: Χρώσταγα λεφτά σε τζόγο και τη σκότωσα, ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία της 63χρονης


Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε μάθει από την κόρη της 63χρονης με την οποία ήταν παιδικοί φίλοι πως το κλειδί του σπιτιού βρισκόταν κάτω από μία γλάστρα και πως εκείνη την ημέρα η μητέρα της θα ήταν μόνη της στο σπίτι. Έτσι αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του. «Ήθελα πάση θυσία τα χρήματα. Μόλις μου το είπε ήταν το μόνο που σκεφτόμουν. Τρελάθηκα» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Όταν έφθασε στο σπίτι άνοιξε την πόρτα και αμέσως βρέθηκε μπροστά στην γυναίκα η οποία εκείνη τη στιγμή στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός «Πι». Η γυναίκα τον κοίταξε και αμέσως τον ρώτησε «τι θες εσύ εδώ;». Τότε, όπως είπε ο κατηγορούμενος, πανικοβλήθηκε και την έσπρωξε από τις σκάλες.

Η γυναίκα έπεσε, έφθασε μέχρι τη μέση και άρχισε να φωνάζει «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Τότε ο δράστης την έσπρωξε ξανά με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει ακόμη πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Στη συνέχεια ο 37χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσε πέντε φορές στον λαιμό. «Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει» είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

Την εντόπισε μία οικογενειακή της φίλη

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Tags
Back to top button