Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Νεκρός ανασύρθηκε πρώην αντιδήμαρχος από τη θάλασσα

Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού γιατρού και πρώην Αντιδήμαρχου Χαλκίδας (επί Δημαρχίας Ζεμπίλη) Γιώργου Βοσκού, σε ηλικία 65 ετών.

Όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr o γιατρός είχε πάει για μπάνιο στην πλαζ Αστέρια. Η ώρα πλησίαζε τις 6:00′ το απόγευμα, της Δευτέρας, όταν άλλοι λουόμενοι είδαν το σώμα του να επιπλέει χωρίς να κινείται και κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κοντά του έτρεξε και ο ναυαγοσώστης της πλαζ, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να του προσφέρει βοήθεια, καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα αν ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια (ενδεχομένως κάποια ανακοπή καρδιάς).

Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί περιορίστηκαν να διαπιστώσουν και επίσημα το θάνατό του.

Tags
Back to top button