Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Vogue: H Μελάνια Τραμπ «διδάσκει» στιλ στις εστεμμένες της Ευρώπης και όχι μόνο (φωτό)

Η εντυπωσιακή 46χρονη Μελάνια Τραμπ, το πρώην μοντέλο από την Σλοβενία, αν και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, τις ελάχιστες φορές που έχει εμφανιστεί στο πλευρό του νέου πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, έχει στρέψει τα βλέμματα επάνω της με το καλόγουστο ντύσιμό της.

Πρόσφατα, η «Βίβλος της μόδας», το περιοδικό Vogue, με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Έντουαρντ Μπαρσάμιαν, αναφέρει ότι η Μελάνια Τραμπ «διδάσκει» στιλ στις εστεμμένες της Ευρώπης και όχι μόνο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, γνωστή για τις casual εμφανίσεις της, η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, η διάδοχος του θρόνου της Δανίας, πριγκίπισσα Μαίρη, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και ακόμα και η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αουάντα, έχουν επηρεαστεί από το ντύσιμο της Μελάνια και προσπαθούν να την μιμηθούν.

    Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας αριστερά και η βασίλισσα του Βελγίου τρίτη από δεξιά

         

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία από την συνάντηση της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου με την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας στην Κοπεγχάγη τον περασμένο μήνα, όταν το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Δανία. Οι δύο γαλαζοαίματες επέλεξαν να φορέσουν ρούχα παρόμοια με το σύνολο Ralph Lauren που είχε φορέσει η Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της, τον Ιανουάριο.

                     Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής Τζουλιάνα Αουάντα 

Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής στις πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις της έχει επιλέξει απαλά γαλάζια χρώματα, όπως κάνει και η Μελάνια Τραμπ ενώ η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έλαμψε σε επίσημη επίσκεψη στο Τόκιο πριν μερικές ημέρες μέσα σε ένα κατακόκκινο παλτό όμοιο με εκείνο που φορούσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ένα από τα Σαββατοκύριακα που είχε επισκεφθεί το Palm Beach, στη Φλόριδα.

             Η βασίλισσα Λετίσια σε επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία

Tags
Back to top button