Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

USAF: «Φιάσκο» η δοκιμή του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman III

ΗΠΑ • 13/05/2021 - 3:45
USAF: «Φιάσκο» η δοκιμή του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman III

Προβλήματα για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ

Σε «φιάσκο» κατέληξε η πρόσφατη δοκιμή του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman III, της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) δημιουργώντας αρκετά ερωτήματα και σχόλια αναφορικά με την επιχειρησιακή λειτουργία αλλά και ετοιμότητα των στρατηγικών πυραυλικών δυνατοτήτων των ΗΠΑ.

Η αρμόδια Διοίκηση Global Strike Command της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία διευκρίνισε ότι η διαδικασία εκτόξευσης αντιμετώπισε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει και εν τέλει να ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, η USAF αναφέρει ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Minuteman III δεν ήταν εξοπλισμένος με πολεμική κεφαλή, ωστόσο όταν προέκυψαν συγκεκριμένα προβλήματα πριν την εκτόξευση του, βάσει πρωτοκόλλων ασφαλείας, η δοκιμή ακυρώθηκε. Η σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι οι συνθήκες και τα αίτια για τα προβλήματα στην εκτόξευση βρίσκονται υπό διερεύνηση και εύλογα δεν δόθηκαν περαιτε΄ρω πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Tags
Back to top button