Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ, τα οποία τους έχουν οδηγήσει στον αποκλεισμό του σεναρίου της εγκληματικής ενέργειας, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στη πισίνα.

Ξαφνικά φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις ενώ βρίσκεται μέσα στη πισίνα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μια άλλη κάμερα δείχνει τον ποδοσφαιριστή να είναι ήδη μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.

Σε περίπου 20 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

 

Tags
Back to top button