
Η 24χρονη οδηγός λεωφορείου Τζόντι Λέι Φοξ από τη Βρετανία, ξεκίνησε να κάνει τη δουλειά των ονείρων της πριν από 3 χρόνια και ακούει διαρκώς ότι είναι πολύ όμορφη για να κάνει αυτή τη δουλειά.
Από τότε που ξεκίνησε, δέχεται διαρκώς κοπλιμέντα και πειράγματα από επιβάτες ότι είναι πολύ όμορφη γι’ αυτή τη δουλειά.
«Έχω δεχτεί πολλά κοπλιμέντα από επιβάτες, κυρίως άντρες» λέει η όμορφη λεωφοριατζού, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.
Η εμφάνισή της και η ηλικία της το κάνει δύσκολο να συνάψει φιλίες με συναδέλφους της στη δουλειά.
«Δεν υπάρχουν γυναίκες ανάλογης ηλικίας με μένα. Έχω κάνει φιλίες με κάποια άτομα στο αμαξοστάσιο, αλλά συνήθως χτυπάω την κάρτα μου και μετά φεύγω για το δρομολόγιο» λέει η Τζόντι.
«Όταν άφησα τη δουλειά μου ως αποκλειστική, κατάλαβα ότι πάντα με ιντρίγκαρε να οδηγώ λεωφορεία» παραδέχεται η 24χρονη.
«Αγαπώ τη δουλειά μου κι ελπίζω να συνεχίσω να την κάνω μέχρι να πάρω σύνταξη» λέει η όμορφη οδηγός λεωφορείου.