Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τζόνσον: "Δεν θα παρακολουθήσουν υπουργοί τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Δεν υπάρχει σχεδιασμός να παρακολουθήσουν Βρετανοί υπουργοί τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κίνα, ανέφερε την Τετάρτη (8/12) ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν τάσσεται υπέρ του μποϊκοτάζ αθλητικών γεγονότων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο Κοινοβούλιο αναφορικά με το εάν η Βρετανία θα ακολουθήσει το παράδειγμα των ΗΠΑ για μποϊκοτάζ των αγώνων λόγω των κινήσεων της Κίνας σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν είμαστε υπέρ του μποϊκοτάζ αθλητικών γεγονότων».

«Σίγουρα δεν υπάρχουν σχέδια να παρακολουθήσουν υπουργοί τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες» συμπλήρωσε ο Μπόρις Τζόνσον όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tags
Back to top button