Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τζον Φαν'τ Σιπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Μουντιάλ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σιπ έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία που βιώνει ως εκλέκτορας του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Φαν'τ Σιπ ρωτήθηκε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. «Είχα ήπια συμπτώματα. Ήμουν σε καραντίνα στην Αθήνα για λίγο. Κανείς δεν θα ταξιδέψει στην Ελβετία για την κλήρωση του Μουντιάλ. Είναι εντάξει και online», απάντησε.

Για την επικείμενη κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 ανέφερε ότι «δεν έχουμε προτίμηση για τους αντιπάλους μας. Δεν με νοιάζει εάν θα είναι η Ολλανδία, η Ισπανία ή κάποια ομάδα τέτοιου επιπέδου». 

Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως τουλάχιστον μία ομάδα θα είναι από το κορυφαίο επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας δεν θα είναι κάποιος πολύ δυνατός αντίπαλος, ώστε τουλάχιστον να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση μέσω των πλέι οφ. Η Ελλάδα απέτυχε να προκριθεί στα τελικά του Euro και γνωρίζετε πως είναι ακόμη πιο δύσκολο να προκριθεί στο Μουντιάλ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για την κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας, απάντησε ότι «αρχικά έπρεπε να απαλλαγούμε από την γκρίνια γύρω από την ομάδα. Υπήρχε γκρίνια και από τους οπαδούς, αλλά και στην ομοσπονδία.

Δεν ήταν καλή ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που θα αποδώσει. Έπρεπε να προχωρήσουμε σε φρεσκάρισμα και ανανέωση. Το κάναμε αυτό. Μετά ήρθε μια περίοδος με τον κορωνοϊό, που δεν βοήθησε ασφαλώς. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Όσο για την αποτυχία να κατακτήσει η Ελλάδα την πρώτη θέση στο Nations League; «Ήταν κρίμα, από τη στιγμή που τα στατιστικά μας έδειχναν πως θα έπρεπε να κερδίσουμε εκείνο το ματς. Ήμασταν ανώτεροι, αλλά δεν σκοράραμε.

Το ίδιο συνέβη νωρίτερα και με το Κόσοβο, όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το κέρδος είναι πως ο κόσμος άρχισε να πιστεύει στην προσέγγισή μας, αλλά χρειάζεται υπομονή». 

Tags
Back to top button