Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τζακ Μα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μίστερ Alibaba δίνει τέλος στο θρίλερ μηνών

Επανεμφάνιση μετά από αρκετούς μήνες - συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο - έκανε ο ιδρυτής της Alibaba, Τζακ Μα, που συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με δασκάλους.

Την είδηση μετέδωσε κρατική ιστοσελίδα, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισε να «διαρρέει» και ένα βίντεο σε κινεζικά social media που υποστήριζε του λόγου το αληθές.

Σε εγρήγορση οι ΕΔ - Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα Rafale

Η επανεμφάνισή του έγινε στο πλαίσιο ετήσιας εκδήλωσης του Ιδρύματος Τζακ Μα, που προβλέπει τη χρηματική επιβράβευση δασκάλων για την προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Η είδηση της συμμετοχής του στη διαδικτυακή εκδήλωση είχε ως αποτελέσμα την άνοδο της τιμής της μετοχής της Alibaba κατά 5%, αφού σε μεγάλο βαθμό έδωσε τέλος στο όργιο φημών των τελευταίων εβδομάδων για την «τύχη» του Κινέζου μεγιστάνα, αφού η εταιρεία του έχει μπει στο επίκεντρο έρευνας των κινεζικών αρχών, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό θεωρείται ως προσπάθεια του Πεκίνου για έλεγχο των μεγάλων διαδικτυακών εταιρειών της χώρας.

Tags
Back to top button