Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τύρναβος: Σε μεγάλο γαμήλιο γλέντι εντοπίστηκε θετικό κρούσμα

Παρά τους νέους κανόνες που ορίζουν μέχρι 100 καλεσμένους στους γάμους,  νιόπαντρο ζευγάρι στον Τύρναβο οργάνωσε μεγάλο γαμήλιο γλέντι. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής που μίλησε στο Open οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης πώς διοργανώθηκε μεγάλο γλέντι στην περιοχή με αφορμή έναν γάμο. Σε ρεπορτάζ του  ο Ant1 μετέδωσε, μάλιστα, πως εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην περιοχή για την ιχνηλάτηση.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας καταδίκασε τη στάση του ζευγαριού λέγοντας πώς οι Αρχές δεν μπορούν να είναι σε κάθε εκδήλωση μετρώντας κάθε καλεσμένο και απηύθυνε έκκληση για ατομική ευθύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Είναι μια σημαντική στιγμή για το ζευγάρι αλλά τώρα προέχει η υγεία. Πρέπει να καταλάβουμε πώς οφείλουμε να προστατέψουμε τους φίλους, τους συγγενείς και τους γνωστούς μας που θα έρθουν σε μια τέτοια στιγμή» δήλωσε ο δήμαρχος.

Tags
Back to top button