Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τσέλσι σε απόγνωση: Ζήτησε απ’ την κυβέρνηση να της επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων

Χωρίς ταμειακά διαθέσιμα πλέον, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ιδιοκτήτη της Ρομάν Αμπράμοβιτς, η Τσέλσι προέτρεψε τη βρετανική κυβέρνηση να επιτρέψει την πώληση εισιτηρίων, μετά το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών λογαριασμών της.

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να επιτρέψει στους οπαδούς μας να έχουν πρόσβαση στα εισιτήρια», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (14/3) συμπληρώνοντας πως «…συναντήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά για να βρεθεί λύση.

Σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν ως «απάντηση» στη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, η Τσέλσι δεν μπορεί πλέον να πουλάει εισιτήρια σε οπαδούς της (εντός ή εκτός) εάν δεν έχουν κάρτες διαρκείας ή σε οπαδούς άλλων ομάδων που ταξιδεύουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τσέλσι: "Σκοτωμός" για την αγορά της - 200 οι "μνηστήρες" – Οργή Τζόνσον για τους οπαδούς

Η κυβέρνηση έθεσε την περασμένη εβδομάδα τον σύλλογο της Premier League, κάτοχο του περσινού Champions League υπό ειδική άδεια, σε μία σειρά μέτρων κατά του Ρώσου ολιγάρχη (λόγω των στενών σχέσεών του με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν) εμποδίζοντας τους «μπλε» στην πρόσβαση σε νέα έσοδα.

Η άδεια του συλλόγου τροποποιήθηκε με το όριο δαπανών για τις ημέρες των αγώνων να αυξάνεται από 500.000 λίρες (597.000 ευρώ) σε 900.000 λίρες (1,075 εκατομμύρια ευρώ), με τους Λονδρέζους να ζητούν αύξηση του ποσού για να είναι η εταιρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική λειτουργία της.

Να αναφέρουμε, πάντως, πως την ίδια στιγμή, η Premier League και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου συζητούν με την κυβέρνηση για τα θέματα αθλητικής ακεραιότητας που εγείρονται, από αυτήν την κατάσταση.

Tags
Back to top button