Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τσεχία: Προς απέλαση 18 Ρώσοι διπλωμάτες - Κατηγορούνται για κατασκοπεία

Ο Τσέχος Υπουργός Εσωτερικών Χάματσεκ ανακοίνωσε το Σάββατο πως 18 Ρώσοι διπλωμάτες αναμένεται να απελαθούν από τη χώρα του.

Μιανμάρ: Οι ΗΠΑ απομακρύνουν διπλωμάτες και προσωπικό

Ο Τσέχος υπουργός Εσωτερικών Γιαν Χάματσεκ δήλωσε το Σάββατο ότι 18 Ρώσοι διπλωμάτες θα απελαθούν από τη χώρα με την υποψία ότι είναι αξιωματικοί των ειδικών υπηρεσιών της Ρωσίας, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Denik Ν, οι υπάλληλοι της ρωσικής πρεσβείας στην Πράγα έχουν 48 ώρες να φύγουν από τη χώρα.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Αντρέι Μπάμπιτς, ο λόγος για μια τέτοια κίνηση είναι η υποψία ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί στρατιωτικών πληροφοριών εμπλέκονται με την έκρηξη μιας αποθήκης πυρομαχικών στο Vrbetice το 2014.

«Υπάρχει μια λογική υποψία για συμμετοχή των Ρώσων αξιωματικών στην έκρηξη μιας αποθήκης πυρομαχικών κοντά στο Vrbetice το 2014. Προκάλεσε τεράστια ζημιά ... Αλλά πάνω απ 'όλα, δύο από τους συμπατριώτες μας σκοτώθηκαν εκεί» φέρεται να δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ, και το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας το Σάββατο έδωσε στον ανώτερο Ρώσο διπλωμάτη στην πρεσβεία στο Κίεβο 72 ώρες από τη Δευτέρα για να φύγει από τη χώρα, σε απάντηση για την απέλαση ενός Ουκρανού προξένου.

Ο Αλεξάντερ Σοσονιούκ συνελήφθη από τους Ρώσους αξιωματικούς ασφαλείας ενώ προσπαθούσε να λάβει διαβαθμισμένες πληροφορίες από έναν Ρώσο υπήκοο. Του ζητήθηκε να φύγει από τη Ρωσία μέχρι την Τετάρτη.

Tags
Back to top button