Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος στο Ηράκλειο: Ρομά μαχαιρώθηκαν και έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο

Σε πάρκινγκ της παρανομίας και της …φωτιάς έχει εξελιχθεί ο χώρος στάθμευσης επί της Λεωφόρου Ικάρου στο Ηράκλειο, κάτω από την πλατεία Ελευθερίας.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου. Ένα όχημα έσπευσε στο σημείο για να κατασβέσει την φωτιά, πριν αυτή απειλήσει και άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες πριν από την φωτιά στο δημοτικό πάρκινγκ στο Ηράκλειο σημειώθηκε ένταση και άγριος καβγάς με μαχαιρώματα μεταξύ Ρομά. Το περιστατικό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε περαστικούς, κατοίκους και τουρίστες ενώ όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι τουρίστες που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης έτρεχαν για να προφυλαχθούν και έψαχναν να βρούν καταφύγιο μέσα σε μαγαζιά της περιοχής.


Υπενθυμίζεται πως στον συγκεκριμένο χώρο, οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών είναι συνεχείς καθώς σημειώνονται πολλά περιστατικά παραβατικότητας, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες.

Επίσης, στο συγκεκριμένο σημείο, βρίσκουν …καταφύγιο και στήνουν τα πρόχειρα καταλύματα τους πολλοί Ρομά, γεγονός που έχει απασχολήσει τις αρμόδιες αρχές.


Πριν από λίγους μήνες, το παλαιό κτίριο του εργοστασίου που βρίσκεται στο σημείο είχε παραδοθεί στις φλόγες, ενώ τα χειρότερα είχαν αποφευχθεί χάρη στη μεγάλη κινητοποίηση και τότε της Πυροσβεστικής.

ekriti.gr

Tags
Back to top button