Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος στην Μεταμόρφωση: Κουκουλοφόροι ληστές με τζιπ, έδειραν και λήστεψαν 55χρονη

Τρόμος στην Μεταμόρφωση. Κουκουλοφόροι ληστές με τζιπ, ξυλοκόπησαν άγρια 55χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος με καυσόξυλα και την έστειλαν στο νοσοκομείο. 

Το θύμα διεκομίσθη λιπόθυμο στο ΚΑΤ όπου έξι μέρες αργότερα όταν ήταν σε θέση να καταθέσει, ενημέρωσε την αστυνομία για όλα όσα εφιαλτικά έζησε μέσα στο μαγαζί της.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στις 20:00 της περασμένης Τρίτης 22 Μάιου. Η 55χρονη βρισκόταν στην επιχείρηση της επί της οδού Ζεας, όταν ξαφνικά σταματά στην είσοδο ένα θηριώδες τζιπ και πετάγονται από μέσα 2 άτομα.

Πριν καλά- καλά προλάβει να αντιδράσει, ορμούν πάνω της και την ξυλοκοπούν λυσσαλέα με μπουνιές και κλωτσιές. Όταν το θύμα έχασε τις αισθήσεις του από το πολύ ξύλο, οι δράστες άρπαξαν την ταμειακή, την οθόνη του καταγραφικού από το κλειστό κύκλωμα και το κινητό της τηλέφωνο. Η 55χρονη διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ και χθες, ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Tags
Back to top button