Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τρομερό: Αναβλήθηκε γυναικείος αγώνας λόγω... βαφής μαλλιών!

Ένα γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου σε πανεπιστήμιο της Κίνας, ακυρώθηκε λόγω βαφής μαλλιών. Για την αναβολή δεν ευθύνονται οι ίδιες οι παίκτριες αλλά ένας... διαφορετικός κανόνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, έπρεπε να ακυρωθεί μετά την ενημέρωση των παικτών ότι δεν τους επιτρέπεται να βάφουν τα μαλλιά τους, αναφέρουν κρατικά ΜΜΕ.

Οι γυναικείες ομάδες των πανεπιστημίων Fuzhou και Jimei επρόκειτο να συναντηθούν για έναν αγώνα πρωταθλήματος κολλεγίων στη νοτιοανατολική επαρχία Fujian το Σαββατοκύριακο.

Τα μέλη και τον δυο ομάδων αγόρασαν μαύρες βαφές, ώστε να έχουν όλες το ίδιο χρώμα μαλλιών.

Όμως, τα μαλλιά μιας παίκτριας δεν θεωρήθηκαν «αρκετά μαύρα» με αποτέλεσμα η ομάδα της να χάσει το ματς αφού ήταν λιγότερες μετά τον αποκλεισμό της κοπέλας. 

Πριν από τον αγώνα, «πολλοί παίκτες απορρίφθηκαν για παραβίαση ενός κανόνα που απαιτεί να μην βάφουν ή να κάνουν μπούκλες τα μαλλιά τους», αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

«Δεν επιτρέπεται στους αθλητές να βάφουν τα μαλλιά τους ή να τα αφήνουν μακριά (αυτό ισχύει για τους άντρες). Επίσης απαγορεύεται να κάνουν περίεργα χτενίσματα ή να φορούν αξεσουάρ. Διαφορετικά θα αποκλειστούν», αναφέρει ο κανόνας του επαρχιακού υπουργείου Παιδείας Fujian.

Tags
Back to top button