Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Tρομακτικό δυστύχημα: Οδηγός πατά γκάζι αντί για φρένο και πέφτει σε εστιατόριο (βίντεο)

Ένα τρομακτικό δυστύχημα με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε στην Καλιφόρνια όταν ο οδηγός ενός SUV αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα γεμάτο εστιατόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την εκτός ελέγχου πορεία του οχήματος που διέσχισε κάθετα λεωφόρο πριν να καταλήξει στο εστιατόριο.

Σοκ, εντωμεταξύ προκαλούν και οι εικόνες χάους που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας μετά το δυστύχημα με κόσμο να ουρλιάζει ενώ όλα έχουν καταστραφεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή και εκτός από τη νεκρή γυναίκα, τραυματίστηκαν άλλα επτά άτομα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο 69χρονος οδηγός είχε κάποιο ιατρικό επεισόδιο πριν το δυστύχημα.

Tags
Back to top button