Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στο Λαγονήσι: Τι έδειξαν οι κάμερες για το ατύχημα

Φως στην τραγωδία με έναν νεκρό στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonisi, προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας.

του Αλέξανδρου Καλαφάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα έρθουν μέσα από βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, που αποτυπώνει καρέ-καρέ πως έγινε το δυστύχημα που είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 28χρονος μοτοσικλετιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο έχει συλλεχθεί από τους αστυνομικούς και αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Σύμφωνα με τις εικόνες, αυτοκίνητο, μάρκας Jaguar, κινούνταν με ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου όταν κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά του ένα άλλο όχημα.

Ο οδηγός της Jaguar επιχείρησε να το προσπεράσει στρίβοντας στην δεξιά λωρίδα. Εκείνη τη στιγμή κινούνταν με ταχύτητα πίσω από τη Jaguar ο 28χρονος με μηχανή μεγάλου κυβισμού, ο οποίος έστριψε δεξιά για να μπει και αυτός στη δεξιά λωρίδα.

Δηλαδή, η Jaguar και η μηχανή μεγάλου κυβισμού έστριψαν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα την ώρα του ελιγμού η μοτοσικλέτα να ακουμπήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε φοίνικα. Ο άτυχος μοτοσικλετιστής διαμελίστηκε.

Ο οδηγός της Jaguar, ο οποίος κατέχει διευθυντική θέση σε γνωστή πολυεθνική εταιρία, σταμάτησε όταν διαπίστωσε τι έχει συμβεί. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να πιάνει με απελπισία το κεφάλι του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον οδήγησαν στο πλησιέστερο κέντρο υγείας για να δώσει αίμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή οποιαδήποτε άλλη ουσία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος για το αλκοόλ δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά στην ΕΛ.ΑΣ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία η εξέταση θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. 

Για την έρευνα έχει οριστεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας εκ μέρους του Δημοσίου, ενώ αναμένεται οι εμπλεκόμενες πλευρές να αναθέσουν την έρευνα και σε ιδιώτες πραγματογνώμονες. 

Tags
Back to top button