Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με 5 τραυματίες στη Μάνη - Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ελιά

Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες, οι τρεις εκ των οποίων ανήλικοι, σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, τα ξημερώματα στη Μάνη.

Tο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στο 45ο χλμ της ε.ο. Καλαμάτας – Αρεόπολης όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε ελιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ από την πρόσκρουση τραυματίστηκε τόσο η 18χρονη οδηγός, τρεις ανήλικοι 15, 16 και 17 ετών καθώς και ένα ακόμα άτομο 18 ετών που επέβαιναν στο όχημα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με τα τραύματά τους να κρίνονται ελαφρά.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καρδαμύλης.

Tags
Back to top button